od strane

Pridružite se humanitarnoj večeri „Otkrij na vrijeme“

17/11/2016 in Projekti

Zaklada „Hrvatska kuća disanja” i Grad Zagreb organiziraju gala večeru 24. studenog 2016. godine u Kristalnoj dvorani hotela Westin, s početkom u 19 sati u povodu jedne od najvećih humanitarnih akcija u Hrvatskoj pod nazivom Otkrij na vrijeme. Cilj akcije je prikupiti 15 milijuna kuna za kupnju CT uređaja za rano dijagnosticiranje raka pluća.

 

Uz vrhunske delicije i specijalitete chefova hotela, večer će uveličati i nastupi renomiranog hrvatskog glazbenika Gibonnija, talijanskog opernog pjevača Rinalda Zulianija, novosadskog kvarteta The Frajle i gosta iznenađenja, a učenici Opće privatne gimnazije izvest će prigodnu predstavu.

 

Pozivamo sve zainteresirane građane da se pridruže večeri u Westin hotelu te kupnjom pojedinačne ulaznice od 1.000 kuna izravno doniraju novac za nabavku uređaja koji je tehnološka i znanstvena revolucija, a trenutno ne postoji u Hrvatskoj. Prijava na humanitarnu večeru i rezervacija mjesta može se učiniti preko agencije Penta d.o.o. uplatom na broj račun HR0724020061100058375, a kontakt osoba za sva pitanja je gđa. Jasenka Vučetić (091/2015-952).

1 odgovor na Pridružite se humanitarnoj večeri „Otkrij na vrijeme“

  1. Hvala na tekstovima

Ostavi odgovor...

Morate biti prijavljeni da objavite komentar.

Skoči do alatne trake